Showroom MeubelAsia in Echt, Limburg
✓ OWN STOCK, ✓ FAST DELIVERY, ✓ FREE SHIPPING, NETHERLANDS & BELGIA -FROM 2 PCS-5% OFF

Showroom MeubelAsia in Echt, Limburg

Ben je op zoek naar industriële zitmeubelen of andere meubels van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij MeubelAsia aan het juiste adres! Naast hun uitgebreide online collectie hebben ze ook een prachtige showroom in het Limburgse Echt, waar je hun meubels in het echt kunt bekijken. Hieronder lees je meer over wat je kunt verwachten bij MeubelAsia in Limburg.

MeubelAsia assortiment showroom Limburg 

Showroom in Echt

Bij MeubelAsia hebben wij naast onze webshop ook een showroom in Echt, Limburg. De showroom is de perfecte plek om de industriële meubels van MeubelAsia in persoon te bekijken en te ervaren.

Wanneer je op zoek bent naar meubels met een stoere en industriële uitstraling, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan onze showroom in Echt, Limburg. Hier kun je de meubels zien, voelen en uitproberen voordat je tot aankoop overgaat. Dit is vooral handig als je twijfelt over de kleur, textuur of de afmetingen/grootte van het meubelstuk.

Bovendien biedt de showroom een persoonlijk advies van ervaren verkoopmedewerkers die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Het is dus niet alleen een winkel, maar ook een ervaring waar je inspiratie kunt opdoen en nieuwe ideeën kunt opdoen voor je woning.

De showroom is gelegen in Echt, Limburg en is gemakkelijk te bereiken met de auto aangezien deze dicht bij de snelweg ligt. Echt is op een klein halfuurtje rijafstand van Maastricht, en daarnaast de ideale bestemming voor iedereen die opzoek is naar unieke, industriële meubels en die waarde hecht aan persoonlijk advies en ervaring. Kom lang en ontdek onze industriële meubels!

Industriële zitmeubelen

Bij MeubelAsia in Limburg vind je een breed scala aan industriële zitmeubelen, van stoelen en barkrukken tot fauteuils. Of je nu op zoek bent naar een stoere industriële eetkamerstoel of een comfortabele fauteuil voor in de woonkamer, bij MeubelAsia vind je het allemaal. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een robuuste uitstraling die past bij een industrieel interieur.

 

Kasten en tafels

Naast zitmeubelen biedt MeubelAsia in Limburg ook diverse kasten en tafels aan. Of je nu op zoek bent naar een robuuste industriële kast voor in de woonkamer of een strakke eettafel voor in de keuken, bij MeubelAsia vind je het allemaal. Ze hebben ovale, ronde en rechthoekige tafels in verschillende maten en afwerkingen. De kasten variëren van dressoirs tot boekenkasten en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Verlichting

Bij MeubelAsia in Limburg kun je ook terecht voor een uitgebreide collectie aan verlichting, van vloerlampen tot tafellampen en meer. De verlichting past perfect bij de industriële meubels en geeft je interieur een stoere uitstraling.

  

Staffelkorting

Bij MeubelAsia kun je niet alleen terecht voor hoogwaardige meubels en verlichting, maar ook voor staffelkorting. Als je meerdere artikelen afneemt, krijg je namelijk korting op je totale aankoopbedrag. Hoe meer meubels je afneemt, hoe hoger de korting. Op deze manier kun je je interieur upgraden met kwaliteitsmeubels zonder de bank te breken.

 

Ben je op zoek naar industriële zitmeubelen, kasten, tafels of verlichting? Bezoek dan de showroom van MeubelAsia in Echt, Limburg. Hier kun je op afspraak terecht om hun hoogwaardige meubels in het echt te bekijken en te profiteren van staffelkorting. Of bekijk hun uitgebreide online collectie en bestel gemakkelijk en snel vanuit huis.

Leave a comment

What are you looking for?

Your cart