De perfecte zithoogte voor barkrukken bij een kookeiland
✓ OWN STOCK, ✓ FAST DELIVERY, ✓ FREE SHIPPING, NETHERLANDS & BELGIA -FROM 2 PCS-5% OFF

De perfecte zithoogte voor barkrukken bij een kookeiland

Als je op zoek bent naar barkrukken voor je kookeiland, dan is de zithoogte een belangrijke factor om rekening mee te houden. Een verkeerde zithoogte kan namelijk leiden tot een oncomfortabele houding tijdens het eten of koken. Maar wat is dan de perfecte zithoogte voor barkrukken bij een kookeiland? In deze blog bespreken we waar je op moet letten en geven we tips voor het vinden van de ideale zithoogte.

Showroom Limburg meubelzaak Meubelasia

Hoogte van het kookeiland

De hoogte van het kookeiland is de eerste factor om rekening mee te houden. Over het algemeen hebben kookeilanden een hoogte van ongeveer 90 cm tot 105 cm. Het is belangrijk om te weten wat de hoogte van jouw kookeiland is voordat je op zoek gaat naar barkrukken. Meet de afstand van de vloer tot de bovenkant van het kookeiland zorgvuldig op.

Ideale zithoogte

De ideale zithoogte voor barkrukken bij een kookeiland is tussen de 60 en 70 cm. Dit betekent dat de afstand tussen de vloer en de zitting van de barkruk ongeveer 30 cm lager moet zijn dan de hoogte van het kookeiland. Zo kunnen mensen comfortabel zitten en gemakkelijk aan het kookeiland eten of koken. Als je de verkeerde hoogte kiest, kan dit leiden tot ongemak en zelfs rugklachten.

 

Bij het kiezen van barkrukken voor je kookeiland is de zithoogte een belangrijke factor om rekening mee te houden. De ideale zithoogte voor barkrukken bij een kookeiland is tussen de 60 en 70 cm, afhankelijk van de hoogte van het kookeiland. Meet de afstand van de vloer tot de bovenkant van het kookeiland zorgvuldig op voordat je op zoek gaat naar barkrukken. Bij meubelzaak Meubelasia hebben we een ruim assortiment aan barkrukken, in verschillende stijlen en maten. Klik hier om naar de collectie barkrukken te gaan.

Leave a comment

What are you looking for?

Your cart