Ontdek De Industriële Barkruk RUW: Authentiek Design en Comfort voor H
✓ OWN STOCK, ✓ FAST DELIVERY, ✓ FREE SHIPPING, NETHERLANDS & BELGIA -FROM 2 PCS-5% OFF

Ontdek De Industriële Barkruk RUW: Authentiek Design en Comfort voor Horeca-Inrichting en Evenementen

Industriële barkruk RUW

Ben je op zoek naar de perfecte mix van stijl en comfort voor je horecaproject of evenement? Maak kennis met de industriële barkruk RUW, een tijdloze klassieker die al jarenlang een favoriet is in de horeca. Bij Meubelasia hebben we deze iconische barkruk laten maken in een familiebedrijf in India, waar vakmanschap en passie samenkomen.

Waarom Kiezen voor de RUW Barkruk? Onze RUW barkrukken zijn met de hand bekleed met hoogwaardig geitenleer, wat zorgt voor een unieke en authentieke uitstraling. De kleine deukjes en plekjes in het leer geven elke barkruk een eigen karakter en een speelse vintage industriële look. Bovendien biedt het strakke design van de RUW barkruk eindeloze mogelijkheden voor het creëren van prachtige contrastcombinaties in verschillende interieurstijlen.

Restaurant tafel marmerlook       

Nieuwe Toevoegingen aan Onze Collectie Naast de RUW barkrukken hebben we nu ook marmerlook tafels met bijpassende bartafels in onze collectie. Deze nieuwe toevoegingen zijn perfect te combineren met onze barkrukken en zorgen voor een luxe en eigentijdse uitstraling in elke horeca-omgeving.

Groothandelsmogelijkheden voor Horeca-Inrichting Bij Meubelasia bieden we groothandelsprijzen aan voor horecaprojecten en evenementen. Of je nu op zoek bent naar horeca barkrukken, goede zittende horeca stoelen of restauranttafels, wij hebben alles wat je nodig hebt om je ruimte te transformeren tot een sfeervolle en comfortabele omgeving voor je gasten.

Neem Contact Op voor Meer Informatie Wil je meer weten over onze industriële barkruk RUW of andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het vinden van de perfecte meubels voor jouw horecaproject of evenement.

Info@meubelasia.eu 

0031(0)683905289

www.meubelasia.eu

Leave a comment

What are you looking for?

Your cart