✓ EIGEN VOORRAAD, ✓ SNELLE LEVERING, ✓ GRATIS VERZENDING, NEDERLAND & BELGÏË - VANAF 2 STUKS -5% STAFFELKORTING

Zakelijke klant worden van MeubelAsia

Bij MeubelAsia bieden wij niet alleen hoogwaardige en unieke meubels aan voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt. Werk je bijvoorbeeld in de meubel- of horecabranche en ben je op zoek naar meubels van hoge kwaliteit voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als zakelijke klant kun je bij ons profiteren van onze groothandelsprijzen. Via www.meubelasia-groothandel.com kun je een account aanmaken en de benodigde gegevens invullen, zoals jouw zakelijke adres, Kamer van Koophandel-nummer, BTW-nummer en website. Zodra wij jouw account hebben goedgekeurd, kun je tegen onze groothandelsprijzen inkopen.

Bovendien kun je ook eenvoudig een offerte aanvragen voor een project via ons contactformulier op de website. Wij denken graag met je mee en bieden oplossingen op maat.

Heb je vragen over zakelijk inkopen bij MeubelAsia of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@meubelasia.eu of bel ons op +31 (0)683905289. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw bedrijf!

Vraag een account aan via: www.meubelasia-groothandel.com

Contactgegevems

  • Kelvinweg 7a, 6101WT ECHT
  • Tel: +31 (0) 683-905289

Openingstijden

Ma - Vr : 08:00 - 17:00
Za - Zo: Gesloten

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen