Over ons
✓ EIGEN VOORRAAD, ✓ SNELLE LEVERING, ✓ GRATIS VERZENDING, NEDERLAND & BELGÏË - VANAF 2 STUKS -5% STAFFELKORTING

Wie zijn wij

Al meer dan 12 jaar importeren wij Meubels uit Azië.

Wat ooit begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime job / hobby.

Onze stijlen zijn afhankelijk van de trends welke op het moment actueel zijn. Wij bezoeken daarom regelmatig beurzen in binnen en buiten Europa om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat de nieuwe woontrends gaan worden.

In Azië werken wij samen met leveranciers uit India, China en Indonesië. Daarvoor reizen wij regelmatig naar Azië om daar onze collectie zelf samen te stellen, maar ook voor kwaliteitscontrole, zodat de prijs/kwaliteit in verhouding is. Door de jaren heen hebben wij hierdoor een aantal goede contacten opgebouwd.

De arbeidsomstandigheden vinden wij heel belangrijk. Zo werken wij o.a. samen met een klein familiebedrijfje uit India, waar ca. 20 werknemers werken (allen familie), wat door onze samenwerking sinds 5 jaar geleden vanuit een sloppenwoning begon. En sinds 2018, met hun 3 families een stenen huis hebben kunnen bouwen. Tevens zorgt deze familie voor het hele dorp, voor werkgelegenheid en voor extra’s. Dit mede dankzij onze samenwerking met MeubelAsia en onze klanten;

Doordat wij veel vraag kregen vanuit winkeliers en projectinrichters en horeca, om onze producten aan hun klanten te kunnen aanbieden, heeft MeubelAsia in 2015 ook een groothandelswebsite opgezet, waar je eerst een account aan kunt vragen, voordat je als winkellier, projectinrichter werkzaam in de meubel/horeca-branche, kan inkopen tegen groothandelsprijzen, voor meer informatie zie… www.meubelasia-groothandel.com

Ook is het mogelijk om bij ons lang te komen, wij hebben een opslagruimte van ca. 500 m2 met daarin een showroom in Echt (L). U kan hier op afspraak altijd even langskomen om uw product in het echt te zien en eventueel meteen mee te nemen. Tevens hebben wij sinds 2018 een samenwerking met Eigen Huiskeukens in Amersfoort waar wij diverse barkrukken en stoelen aan de keukens hebben staan om daar vrijblijvend te kunnen proef zitten, zij hebben geen voorraad!

Dit in het kort over wie wij zijn, mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Alvast veel plezier op onze website,

Met vriendelijke groet ,
Edivon Vranken (eigenaresse MeubelAsia)

    

 

Meubelasia's Collectie en Duurzaamheid

Shop hier meubelen met een duurzaamheidscertificeringen

Metalen industriële barkruk Wood stoer, Meubelasia

Duurzaam wonen

shop hier

Meubelasia's Kastencollectie van Hergebruikt Houtafval

Sfeerfoto's van tevreden klanten:

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen