Waarom je deze 10 kasten in je interieur moet hebben
✓ OWN STOCK, ✓ FAST DELIVERY, ✓ FREE SHIPPING, NETHERLANDS & BELGIA -FROM 2 PCS-5% OFF

Waarom je deze 10 kasten in je interieur moet hebben

Een mooie kast is niet alleen een praktisch opbergsysteem, maar ook een eyecatcher in je interieur. Met de juiste kast creëer je niet alleen opbergruimte, maar voeg je ook sfeer en stijl toe aan je huis. In deze blog delen we tien verschillende kasten met productomschrijvingen en laten we waarom je deze in je interieur moet hebben!

Bergkast Santos - Zwart – Mangohout

Deze kast van is een slim vormgegeven kast waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden. Door het levendige mangohout en de verticaal gefreesde nerven heeft deze kast een prachtige uitstraling. Combineer de Santos met andere mangohouten meubels voor een warm en natuurlijk geheel.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Bergkast Santos - Zwart – Mangohout

Bergkast Santos - Zwart – Mangohout

Bergkast Luff - Zwart – Metaal

De industriële uitstraling van deze kast is te danken aan het gebruik van metaal. De Luff is stoer en super functioneel met ontzettend veel mogelijkheden en opties, mede mogelijk gemaakt door de meegeleverde planken. Combineer deze kast met andere zwarte metaalaccenten in je interieur voor eenheid en rust.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Bergkast Luff - Zwart – Metaal

Bergkast Luff - Zwart – Metaal

Bergkast Fence - Zwart - Metaal - 2 Deurs

De Fence is een industriële kast gemaakt van metaal en uitgevoerd in de kleur zwart. Het stoere en super functionele meubel heeft ontzettend veel mogelijkheden en opties, mede mogelijk gemaakt door de meegeleverde planken en legger. Combineer de Fence met andere zwarte metaalaccenten in je interieur voor eenheid en rust.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Bergkast Fence - Zwart - Metaal - 2 Deurs

Bergkast Fence - Zwart - Metaal - 2 Deurs

Boekkast Tampa - Rough - Mangohout

De Tampa boekenkast is een prachtig meubel uitgevoerd in rough mangohout. De combinatie van mangohout en metaal zorgt voor een stoer meubel met een warm en sfeervol karakter. De kast is zeer geschikt voor het opbergen van boeken en accessoires. Combineer deze kast met andere mangohouten meubels voor een warm en natuurlijk geheel.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Boekkast Tampa - Rough - Mangohout

Boekkast Tampa - Rough - Mangohout

Ladekast Tampa - Rough - Mangohout

De Tampa ladekast is uitgevoerd in rough mangohout en heeft een stoer en sfeervol karakter. De combinatie van mangohout en metaal zorgt voor een warme uitstraling. Deze ladekast is geschikt voor het opbergen van allerlei spullen en is perfect te combineren met andere mangohouten meubels.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Ladekast Tampa - Rough - Mangohout

Ladekast Tampa - Rough - Mangohout

Bergkast Fence - Vintage Metaal - Metaal

De Fence vakkenkast is een stoer en super functioneel meubel gemaakt van metaal en uitgevoerd in de kleur vintage. De kast heeft ontzettend veel opbergruimte en mogelijkheden. Combineer deze kast met andere vintage metaalaccenten in je interieur voor eenheid en rust.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Bergkast Fence - Vintage Metaal - Metaal

Bergkast Fence - Vintage Metaal - Metaal

Ladekast Bolivia - Rough - Mangohout

De Ladekast Bolivia is een uniek meubelstuk dat is vernoemd naar het land Bolivia. De kast is voorzien van horizontaal gefreesde nerven in het levendige mangohout en heeft een indrukwekkend zwart frame dat de illusie creëert dat de kast zweeft. Deze slim vormgegeven kast biedt voldoende opbergruimte en is perfect voor het opbergen van kleding, beddengoed of andere spullen die je netjes wilt opbergen.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Ladekast Bolivia - Rough - Mangohout

Ladekast Bolivia - Rough - Mangohout

Boekkast Chili - Zwart – Mangohout

De Boekenkast Chili van LABEL51 is een prachtig meubelstuk dat is uitgevoerd in zwart mangohout. De combinatie van mangohout en metaal zorgt voor een stoer en sfeervol karakter dat in vrijwel elk interieur past. Deze kast biedt voldoende ruimte voor al je boeken en is perfect voor het creëren van een gezellige en warme sfeer in je huis.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Boekkast Chili - Zwart – Mangohout

Boekkast Chili - Zwart – Mangohout

Industriële Kast Mango

Deze ruwe afgewerkte kast is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stoere en industriële uitstraling. Het ruwe mangohout heeft krasjes, noesten, deukjes en oneffenheden, waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Deze kast is perfect voor het opbergen van al je spullen en geeft je interieur een stoere en unieke uitstraling.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Industriële Kast Mango

 Industriële Kast Mango

Bergkast Fence - Vintage Metaal - Metaal - 2-Deurs

Hoge kast Fence 2-deurs van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur vintage. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel mogelijkheden en opties wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meegeleverde planken en legger. Deze kast is perfect voor opbergruimte in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer en kan gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen.

Geïnteresseerd in deze kast? Klik dan hier voor de Bergkast Fence - Vintage Metaal - Metaal - 2-Deurs

Bergkast Fence - Vintage Metaal - Metaal - 2-Deurs

 

Deze 10 kasten van LABEL51 zijn een mooie toevoeging aan je interieur. Van praktische opbergkasten tot decoratieve boekenkasten, deze kasten zijn geschikt voor verschillende doeleinden. De combinatie van materialen zoals mangohout en metaal geeft de kasten een stoer en industrieel karakter. Je kunt deze kasten combineren met verschillende interieurstijlen, van een minimalistisch tot een meer landelijk of industrieel interieur. Kies de kast die het beste past bij jouw persoonlijke stijl en creëer een sfeervol en praktisch interieur.

Benieuwd naar de volledige collectie kasten? Klik dan hier.

Leave a comment

What are you looking for?

Your cart