Hoe kies ik de juiste verlichting?
✓ OWN STOCK, ✓ FAST DELIVERY, ✓ FREE SHIPPING, NETHERLANDS & BELGIA -FROM 2 PCS-5% OFF

Hoe kies ik de juiste verlichting?

Het is belangrijk om in huis de juiste verlichting te hebben om comfortabel te kunnen wonen. Het creëren van drie zones voor verlichting kan helpen om een evenwichtige en functionele verlichting te bereiken. Hier zijn enkele tips voor het creëren van drie zones voor verlichting in huis:

  1. Algemene verlichting: Dit is de verlichting die de hele kamer verlicht. Het kan bestaan uit plafondlampen, hanglampen, spots of andere armaturen die licht verspreiden over de gehele ruimte. Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende algemene verlichting, zodat de ruimte goed verlicht is en er geen donkere hoeken zijn.

  2. Taakverlichting: Dit is gericht licht dat specifiek is bedoeld voor het uitvoeren van bepaalde taken, zoals lezen, koken, werken of make-up aanbrengen. Taakverlichting kan worden geplaatst op plekken waar het nodig is, zoals boven een bureau, een keukeneiland of een kaptafel.

  3. Sfeerverlichting: Dit is de verlichting die zorgt voor een gezellige en warme sfeer in huis. Het kan bestaan uit lampen met een zachte, warme kleur, zoals tafellampen, wandlampen of vloerlampen. Sfeerverlichting kan ook worden gebruikt om specifieke objecten of kenmerken van de kamer uit te lichten, zoals een kunstwerk, een open haard of een mooie muur.

Het is belangrijk om elke zone afzonderlijk te overwegen bij het kiezen van verlichting. Wil bij het uitkiezen van de juiste verlichting meer informatie, wellicht kunnen wij je helpen bij het uitkiezen van goed verlichting voor de juiste functie. 

Voor meer informatie stuur dan een e-mail naar info@meubelAsia.nl 

Leave a comment

What are you looking for?

Your cart