Waar moet je rekening mee houden voor de juiste zithoogte barkruk.
✓ PROPRE STOCK, ✓ LIVRAISON RAPIDE, ✓ LIVRAISON GRATUITE, PAYS-BAS ET BELGIE -DE 2 PCS-5% OFF

Waar moet je rekening mee houden voor de juiste zithoogte barkruk.

Barkrukken zijn er in verschillende hoogte en maten, het kiezen van de juiste zithoogte voor een barkruk kan een uitdaging zijn. Te laag en je zit oncomfortabel en te hoog en je voelt je als een reus die boven de tafel uitsteekt. De zithoogte van een barkruk is cruciaal voor het creëren van een comfortabele en functionele zitplek. In deze blog zullen wij van MeubelAsia bespreken welke factoren je in overweging moet nemen bij het kiezen van de juiste zithoogte voor een barkruk, zodat je gegarandeerd bent van een comfortabele zitervaring.

Hoogte van de bar

Meet de hoogte van de bar of het barblad waarvoor je de barkrukken wilt gebruiken. De zithoogte van de barkrukken moet geschikt zijn voor deze hoogte om comfortabel te kunnen zitten.

Barkruk bartafel

Beenruimte

Zorg ervoor dat er voldoende beenruimte is tussen de onderkant van de barkruk en de vloer, zodat je benen niet te krap zitten. Een algemene richtlijn is om een ​​ruimte van minimaal 25-30 cm tussen de zitting van de barkruk en de bovenkant van de bar te hebben. Houd bij een barkruk met armleuning ook rekening met de hoogte van de armleuning.

Comfort

Kies een zithoogte die comfortabel is voor de persoon die de barkruk gebruikt. Overweeg factoren zoals lengte, gewicht en lichaamsvorm bij het kiezen van een geschikte zithoogte.

horeca barkruk

Stijl en design

Barkrukken zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen, en het is belangrijk om de juiste hoogte te kiezen die past bij het specifieke ontwerp van de kruk en het interieur van de ruimte.

Materiaal van de vloer

Zorg ervoor dat de barkrukken geschikt zijn voor het type vloer dat je hebt. Bijvoorbeeld, als je een hardhouten vloer hebt, wil je misschien barkrukken met rubberen doppen om de vloer te beschermen tegen krassen.

Aanbevolen zithoogte

Zithoogte H 65-68; ca. H   92 x W 51 x D 41cm, (KOOKEILANDHOOGTE ca.98cm);

Zithoogte 72: ca. H   97 x W 51 x D 41cm, Seat H 73cm, advieshoogte tafelblad bij een tafel van ca. 099 -105cm

Zithoogte 80CM: ca. H 107 x W 51 x D 41cm, Seat H 80 cm, advieshoogte tafelblad bij een tafel van ca. 110-115cm

Advies afstand tafel en zithoogte barkruk; ca. 25-35cm ( dit is enkel een richtlijn)

Nu we hebben besproken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste zithoogte voor een barkruk, hopen we dat je beter geïnformeerd bent en in staat bent om de juiste keuze te maken voor jouw situatie. Onthoud dat het kiezen van de juiste zithoogte niet alleen een kwestie is van comfort, maar ook van functionaliteit en stijl.

Als je op zoek bent naar een breed assortiment aan industriële barkrukken van hoge kwaliteit, neem dan zeker een kijkje op onze website door hier te klikken. Met ons brede aanbod aan verschillende stijlen en maten, vind je bij ons gegarandeerd de perfecte barkruk voor jouw behoeften en budget. Voor vragen kun je altijd contact opnemen door hier te klikken.

 

 

Laissez un commentaire

Effectuez une recherche

Panier