Ontdek onze Rotan Barkrukken: Comfortabel en Stijlvol
✓ PROPRE STOCK, ✓ LIVRAISON RAPIDE, ✓ LIVRAISON GRATUITE, PAYS-BAS ET BELGIE -DE 2 PCS-5% OFF

Ontdek onze Rotan Barkrukken: Comfortabel en Stijlvol

Als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle barkrukken, dan zijn onze Rotan Barkrukken de perfecte keuze voor jou! We hebben twee varianten beschikbaar: de Rotan Barkruk Met Arm - Wood en de Rotan Barkruk Pure - Wood. Beide barkrukken zijn van hoge kwaliteit en zullen een aanwinst zijn voor je interieur. Hieronder vertellen we je meer over deze twee prachtige producten.

Rotan Barkruk Met Arm - Wood

De Rotan Barkruk Met Arm - Wood is verkrijgbaar in drie kleuren: Naturel, Black en Green. De rotan schalen van de barkrukken in de kleuren groen en zwart zijn synthetisch geverfd en zien er prachtig uit. De onderstellen van deze barkrukken zijn zwart gespoten met poedercoating, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Deze barkrukken zijn perfect voor gebruik buitenshuis, maar als je ze onbeschermd in weer en wind laat staan, kunnen er vlekken, scheurtjes of andere beschadigingen ontstaan door verschillende weersomstandigheden. Het is daarom aan te raden om deze barkrukken te beschermen wanneer je ze buiten wilt gebruiken.

Rotan Barkruk meubelzaak Nederland MeubelAsia

Rotan Barkruk Pure - Wood

De Rotan Barkruk Pure - Wood is verkrijgbaar in de kleuren Naturel en Black. Deze Scandinavische stijl rotan barkruk is geïnspireerd op het klassieke ontwerp en materiaal uit 1950. Deze barkrukken zijn ook geschikt voor horecagelegenheden. Door de brede zitting en de hogere rug wordt deze kruk als zeer comfortabel ervaren. De rotan schalen van de barkrukken in de kleuren groen en zwart zijn synthetisch geverfd en zien er ook hier prachtig uit. De onderstellen van deze barkrukken zijn zwart gespoten met poedercoating, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Ook deze barkrukken zijn geschikt voor gebruik buitenshuis, maar net als de Rotan Barkruk Met Arm - Wood is het belangrijk om deze barkrukken te beschermen wanneer je ze onbeschermd buiten laat staan.

 Rotan Barkruk Meubelzaak MeubelAsia België

Naast het feit dat onze Rotan Barkrukken stijlvol en comfortabel zijn, hebben ze nog meer leuke eigenschappen! Zo zijn deze krukken niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor commerciële doeleinden. Denk hierbij aan horecagelegenheden, kantoren of andere openbare ruimtes. De Rotan Barkrukken geven een warme uitstraling aan elke ruimte en passen bij verschillende interieurstijlen. Ook kun je de barkrukken eenvoudig combineren met andere meubelstukken voor een complete en unieke look. Daarnaast zijn de Rotan Barkrukken licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Kortom, deze barkrukken zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook nog eens heel veelzijdig! Klik hier om naar de volledige collectie barkrukken te gaan.

Laissez un commentaire

Effectuez une recherche

Panier