Meubelzaak MeubelAsia: De perfecte combinatie van kwaliteit en verantw
✓ PROPRE STOCK, ✓ LIVRAISON RAPIDE, ✓ LIVRAISON GRATUITE, PAYS-BAS ET BELGIE -DE 2 PCS-5% OFF

Meubelzaak MeubelAsia: De perfecte combinatie van kwaliteit en verantwoordelijkheid

Als je op zoek bent naar meubels met een verhaal, dan moet je bij MeubelAsia zijn. Deze meubelzaak importeert al meer dan 12 jaar meubels uit Azië en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Meubels LimburgWerken aan industriële meubels

Van Hobby naar Fulltime job

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een fulltime job voor MeubelAsia. De eigenaren reizen regelmatig naar Azië om hun collectie zelf samen te stellen en om een kwaliteitscontrole te doen. Zo kunnen ze er zeker van zijn dat de prijs/kwaliteit verhouding in orde is. Het is duidelijk dat ze zich ook bewust zijn van de arbeidsomstandigheden in de landen waar ze mee samenwerken.

Leveranciers

MeubelAsia werkt samen met leveranciers uit India, China en Indonesië en ze vinden het belangrijk om lokale bedrijven te ondersteunen. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met een klein familiebedrijfje uit India, waar ca. 20 werknemers werken (allen familie). Dankzij de samenwerking met MeubelAsia is dit bedrijfje in staat geweest om vanuit een sloppenwoning een stenen huis te bouwen. De familie zorgt voor werkgelegenheid en extra’s in het hele dorp. Dit is een mooi voorbeeld van hoe duurzame samenwerking kan leiden tot positieve veranderingen.

Klik hier om naar de collecties meubels te gaan.

Online Webshop

MeubelAsia heeft een online webshop waar je alle meubels kunt zien en uit proberen. Maar niet alleen particulieren kunnen hier terecht, ook winkeliers, projectinrichters en horeca-ondernemers kunnen hier inkopen doen tegen groothandelsprijzen. Hiervoor moet je wel eerst een account aanvragen, maar dat is een kleine moeite voor de kans om te profiteren van scherpe prijzen.

Voor de Online Webshop klik hier, voor de B2B Webshop klik hier.

Afspraak maken showroom MeubelAsia

Als je de meubels van MeubelAsia wilt bekijken voordat je een aankoop doet, dan kun je een afspraak maken om de showroom van MeubelAsia in Echt, Limburg te bezoeken. Hier vind je alle meubels die ze verkopen en kun je zien hoe deze in verschillende interieurs passen. Een afspraak maken is wel nodig, maar dit geeft je ook de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen van de medewerkers in de showroom van MeubelAsia.

Al met al is MeubelAsia een meubelzaak met een hart voor mensen en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar meubels met een verhaal en die ook nog eens op een verantwoorde manier zijn geproduceerd, dan moet je zeker eens rondkijken op de website of langskomen in de showroom in Echt, Limburg.

Laissez un commentaire

Effectuez une recherche

Panier