Samen verduurzamen… hoe kunnen we dat doen?
✓ EIGEN VOORRAAD, ✓ SNELLE LEVERING, ✓ GRATIS VERZENDING, NEDERLAND & BELGÏË - VANAF 2 STUKS -5% STAFFELKORTING

Samen verduurzamen… hoe kunnen we dat doen?

Duurzaam wonen 

Ook Meubelasia is de laatste jaren druk bezig om haar meubelen milieu bewust in te kopen. Samen met fabrieken en leverancier in Azië en Europa proberen we een mooie collectie op de website  samen te stellen, waar je nog lang plezier van kunt hebben en daardoor heel duurzaam is.
Tevens wordt er bij onze inkopen van een meubelstuk  heel bewust nagedacht of het een tijdloos en/of het degelijk en verantwoord  gemaakt wordt. Hier wordt ook rekening gehouden of een meubelstuk eventueel nog kan worden gerepareerd of kan worden hergebruikt.

Welke producten zijn duurzaam?

Op onze website vind je duurzame producten zoals houten tafels, bartafels en kasten, stoelen en barkrukken. Hout is vaak stevig en gaat lang mee waardoor deze meubelen als duurzame meubelen kan worden beschouwd. Ook de rotan meubelen, de duurzame vervanger van hout wordt steeds meer toegepast.

 

Duurzaam hout:                       

Mango hout komt van een mangoboom en is een snelgroeiende boom welke in Azië veel voorkomt. Doordat deze bomen snel aangroeien, zal er geen ontbossing ontstaat. Mango hout herken je aan het blanke hout waar gele nuances in de nerven kunnen zitten. Mango hout wordt op het moment veel toegepast voor Industriële meubelen, industriële kasten, industriële tafel. Maar ook voor Scandinavische meubelen, Japanidi woonstijle of Boho interieur wordt van mango veel toegepast.


Gerecycled hout: De gerecyclede robuuste meubelen van Meubelasia met grove noesten worden van oud Mango hout gemaakt.  Deze  worden gemaakt van oude vloerdelen uit oude gebouwen vanuit o.a. India en Indonesia. Je kan hele mooi stoere robuuste meubelen van maken, wat in diverse gecombineerd kan worden. Robuusten tafelen geven het interieur een warme en gezellige uitstralingen.

In onze collectie hebben barkrukken, ovaletafels, bartafels, gemaakt van oud Mango hout

 

      

In onze collectie hebben barkrukken, ovaletafels, bartafels, gemaakt van oud Mango hout

 

 

Rotan: Rotan de vervanger voor hout is een materiaal afkomstig van de rotanpalm. Rotan groeit heel snel en heeft weinig water nodig. Je vind deze liaansoort niet meer alleen in de jungle, het is tegenwoordig niet meer weg te denken in het interieur! Het gebruik van natuurlijke materialen, geeft meteen een warme uitstraling aan je interieur. Niet zo gek dus, dat je tegenwoordig in bijna elke kamer van het huis wel een rotan product terug vindt! En… het is ook nog eens ontzettend duurzaam. Win-win!  

Een van onze veel verkochte rotan meubelen is de rotan barkruk                                                       

 

 

Samen verduurzamen… hoe kunnen we dat doen?

Om u  te helpen de juiste keuze te maken en retourneren te verminderen hebben wij een en AR-tool laten maken, zodat u thuis via uw telefoon kunt testen welke zithoogte bij uw bar past en of de kleur mooi staat bij uw interieur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virtueel test via je telefoon of deze barkruk aan je bar of kookeiland past, dit kan via onderstaande QR-code via je IPhone. Hoe werkt het?...
Scan onderstaande QR-code met je mobile telefoon van de computer of klik op de QR-code als je via je telefoon op onze website zit.
 
  • Zodra de barkruk op je telefoon in beeld is, kies je rechts onderaan de pagina welke kleur en zithoogte je wilt uitproberen;
  • klik daarna op het vierkante icoon recht bovenaan van deze pagina;
  • het beeldscherm gaat dan over op je camera van je IPhone in de ruimte waar je aanwezig bent;
  • richt de telefoon op de vloer, liefst een licht ondergrond, dan load de barkruk sneller op. Als barkruk in beeld komt blijf met je telefoon bewegen

                totdat de barkruk tot 100%, is. Dan is de barkruk op schaal in de afmeting zoals je deze wilt uitproberen.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tevens adviseren wij u graag over interieurvragen of over een product, dit kan via onze chat, telefonisch of per mail.

Retourneren is natuurlijk altijd mogelijk, want het blijft lastig om op afstand te kopen, maar is ook slecht voor het milieu, dus laat je goed mogelijk informeren voor dat je een aankoop doet.

Onze verpakkingsmaterialen worden door Meubelasia zoveel mogelijk hergebruikt, wat niet bruikbaar meer is, wordt netje gescheiden in papier, plastic en restafval. Ook het verpakkingsmateriaal naar ozne klanten kan zoals bovengenoemd netjes gescheiden worden.

Ons doel is om in de toekomt nog meer te gaan verduurzamen, want lang niet al onze producten zijn duurzaam, maar alle kleine beetjes helpen en hopen dit in de toekomst nog  meer te gaan te gaan toepassen in onze shop.

 

Wil het duurzaam wonen echt gaan werken, dan zal zowel Meubelasia maar ook u als klant hier natuurlijk een steentje aan bij moeten dragen, anders gaat het natuurlijk niet werken.

Mocht je vragen hebben of heb je een goed idee, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

MeubelAsia

Tel: 0031 0 683905289

E-mail: info@meubelasia.eu

www.meubelasia.eu

laat een reactie achter

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen