Reviews plaatsen bij MeubelAsia
✓ EIGEN VOORRAAD, ✓ SNELLE LEVERING, ✓ GRATIS VERZENDING, NEDERLAND & BELGÏË - VANAF 2 STUKS -5% STAFFELKORTING

Reviews plaatsen bij MeubelAsia

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels voor in huis, is het belangrijk om te weten wat anderen vinden van de producten en diensten van de meubelzaak waar je overweegt om te kopen. Het is daarom goed om te weten dat wij ook reviews van klanten verzamelen en deze delen op verschillende websites, zoals Trustpilot, Google Maps en Webwinkelkeur maar ook onder de producten zelf. In deze blog gaan we dieper in op het belang van reviews en hoe je als klant een review kunt plaatsen voor MeubelAsia.

Reviews schrijven voor meubelzaak MeubelAsia België

Waarom zijn reviews belangrijk?

Reviews zijn belangrijk omdat ze een betrouwbare bron van informatie bieden over de kwaliteit van de producten en diensten die een bedrijf levert. Potentiële klanten kunnen zich hierdoor een beeld vormen van wat ze kunnen verwachten en hoe andere klanten hun ervaringen hebben beleefd. Als bedrijf zijn reviews ook belangrijk omdat ze feedback geven over wat goed gaat en wat beter kan. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze diensten en producten blijven verbeteren.

Hoe plaats je een review?

Er zijn verschillende websites waarop je een review kunt plaatsen, zoals Trustpilot, Google Maps en Webwinkelkeur. Maar ook onder de producten zelf. Hieronder leggen we uit hoe je op deze websites een review kunt plaatsen.

Trustpilot:

  1. Klik 'hier'
  2. Klik op 'Schrijf een review'
  3. Vul je beoordeling in en voeg eventueel foto's of video's toe
  4. Verifieer je review en klik op 'Publiceer'

Google Maps:

  1. Klik 'hier'
  2. Klik op de knop 'Een review schrijven'
  3. Vul je beoordeling in en klik op 'Publiceren'

Webwinkelkeur:

  1. Klik 'hier'
  2. Klik op de sterren bij ‘Hoe beoordeel je deze webwinkel?’
  3. Vul je beoordeling in en klik op 'Verzenden'

Producten

  1. Klik 'hier'
  2. Ga naar de pagina van je product
  3. Scroll naar beneden bij 'Reviews'
  1. Klik op de knop ‘Schrijf een recensie’
  1. Vul je beoordeling in en klik op ‘Review versturen’

 

Als klant is het belangrijk om reviews te lezen voordat je een aankoop doet. Reviews bieden een betrouwbare bron van informatie over de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren. Daarnaast is het voor ons belangrijk om feedback te ontvangen over wat goed gaat en wat beter kan. Als klant kun je op verschillende websites een review plaatsen, zoals Trustpilot, Google Maps en Webwinkelkeur. Wij kijken uit naar jouw ervaring met MeubelAsia!

laat een reactie achter

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen