Welke materialen en kleuren zijn in 2023 trendy
✓ PROPRE STOCK, ✓ LIVRAISON RAPIDE, ✓ LIVRAISON GRATUITE, PAYS-BAS ET BELGIE -DE 2 PCS-5% OFF

Welke materialen en kleuren zijn in 2023 trendy

Het is nu begin 2023 en we hebben een aantal woontrends voor de komende jaren voor je op een rijtje gezet. We kijken daarbij niet alleen naar de kleuren en materialen die trendy zullen zijn, maar ook naar de algemene stijlen en designs die we kunnen verwachten.

Stijlen en designs:

  • Vintage met een moderne twist: Vintage meubels en accessoires blijven populair, maar worden gecombineerd met moderne elementen zoals strakke lijnen en nieuwe materialen.
  • Industrieel en stoer: De industriële trend zet zich voort met stoere, robuuste materialen zoals beton en staal, gecombineerd met warmere elementen zoals hout.
  • Minimalisme en rust: Eenvoudige en rustige ontwerpen blijven ook populair, met een focus op functionaliteit en comfort. 

Materialen:

  • Duurzame en gerecyclede materialen: Consumenten worden zich steeds meer bewust van de impact van hun aankopen op het milieu. Daarom zullen meubels en accessoires die zijn gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen steeds populairder worden.
  • Natuurlijke materialen: Natuurlijke materialen zoals hout, leer en wol blijven populair, maar er zal ook meer aandacht zijn voor materialen zoals bamboe, riet en rotan.
  • Metaal: Metaal zal een belangrijke rol spelen in interieurdesign, vooral in combinatie met de industriële trend. Denk hierbij aan stoere metalen kasten en lampen.

Kleuren:

  • Warme kleuren: Warme kleuren zoals rood, oranje en geel zullen populair zijn, vooral in combinatie met natuurlijke materialen.
  • Aardetinten: Aardetinten zoals bruin en groen blijven populair, vooral in combinatie met houten meubels en accessoires.
  • Pastelkleuren: Pastelkleuren zoals roze en lichtblauw zullen een belangrijke rol spelen in minimalistische ontwerpen.

Over het algemeen zal er de komende jaren meer aandacht zijn voor duurzaamheid, comfort en functionaliteit in interieurdesign. Daarnaast blijven vintage en industriële stijlen populair, maar met een moderne twist. Met deze trends in gedachten kun je jouw interieur stijlvol en up-to-date maken voor 2023 en 2024.

Laissez un commentaire

Effectuez une recherche

Panier