Trendwatching: Rotan meubels Meubelsia
✓ PROPRE STOCK, ✓ LIVRAISON RAPIDE, ✓ LIVRAISON GRATUITE, PAYS-BAS ET BELGIE -DE 2 PCS-5% OFF

Trendwatching: Rotan meubels Meubelsia


Ben jij op zoek naar meubels voor in je nieuwe huis of ben je toe aan nieuwe meubels in je huis? Mijn tip is om je dan zeker eens te verdiepen in het materiaal: rotan. Het is erg mooi, warm en helemaal volgens de laatste trends. Ik kwam onlangs in aanraking met Meubelasia en daar zag ik mooie meubels van rotan. In deze blog vertellen we je meer over de rotan meubels. Lees je mee?

 

Trends: let’s go natural 

Als we kijken naar de huidige trends, is het bij velen zeer geliefd om te kiezen voor natuurlijke materialen. Echt een natuurlijke look! Dit kun je onder andere creëren door voor lichte tinten te kiezen. Wil je toch ook een warme kleur toevoegen? Ga dan voor een lichte pasteltint bijvoorbeeld. Op deze manier hou je het rustig, natuurlijk en sfeervol. Een andere tip is om te kiezen voor natuurlijke materialen. Denk hierbij aan hout, linnen, wol én ook zeker rotan. Rotan meubels zijn een mooie toevoeging aan je interieur, dat weet ik zeker. Ongeacht wat jouw stijl ook is. Zoals ik al vertelde kwam ik onlangs in aanraking met Meubelasia. Daar kwam ik deze prachtige stoel tegen van rotan!

 

Tips voor de styling 

Maar hoe combineer je nou zo’n rotan stoel? Kijk eens goed naar jouw huidige woonkamer, slaapkamer of een andere kamer waar je de stoel graag wil hebben. Ik heb zoals je ziet een pastel-kleurige muur in mijn slaapkamer, maar ik vond dat deze plek nog aardig kaal was. Een lege ruimte waar ik echt nog wel iets leuks mee kon doen! Door de pastelkleurige muur in combinatie met het rotan, ontstaat er echt een sfeervol geheel. Het is een perfecte match en het haalt elkaar écht op. De muur springt er meer uit en de stoel past perfect bij de accessoires die ik al aan de muur had hangen.

Rotan

Rotan is een veerkrachtig natuurproduct. Het kan op verschillende manieren worden gemaakt en bewerkt, maar het is zeker een sterk materiaal. De stengels worden handmatig geweven, gebogen, ingelegd en verlijmd. Daarnaast kan het nog worden afgewerkt met verf of een laklaag. Door dit te doen wordt de kwaliteit langer behouden en dat is wel zo fijn. Belangrijk om te onthouden is dat rotan een natuurproduct is en blijft. Ga er zorgvuldig mee om, zodat je er jarenlang plezier van hebt! 

Over Meubelasia

Bij Meubelasia kun je terecht voor deze stoel, maar uiteraard ook voor nog veel meer. In hun assortiment vind je allerlei stoere, unieke meubels, waarmee je echt een statement kunt maken in je interieur. Bovendien heeft Meubelasia veel ervaring. Zij importeren al ruim 12 jaar meubels uit Azië. Ik weet zeker dat je verrast zult zijn van hun toffe assortiment – je kijkt je ogen uit. Bovendien kijkt Meubelasia verder dan de meubels alleen. Zo vinden zij de arbeidsomstandigheden ontzettend belangrijk. Ze werken onder andere samen met een klein familiebedrijf uit India, waar circa 20 werknemers werken (dit is allemaal familie). Dit begon in 2015 vanuit een sloppen woning, maar sinds 2018 hebben deze drie families zelfs een stenen huis kunnen bouwen. Hoe mooi is dat?! Wil je meer lezen over het verhaal van Meubelasia? Neem dan vooral even een kijkje op hun website bij de ‘over ons’ pagina. Prachtig om te lezen! 

In iedere ruimte

De stoel past mooi in elke ruimte, zoals de woonkamer, in de keuken, maar ook in de slaapkamer. Gebruik het als eetkamerstoel of creëer, net als ik, een gezellige hoek met één stoel. Ook kun je de stoel gebruiken als extra zitplek voor in de woonkamer – ideaal. Om het nog meer af te stemmen op de rest van je huis, raad ik aan om eens te kijken welke natuurlijke materialen jij nog meer in je huis hebt. Hout, een macrame hanger, een schilderij met natuurlijke tinten… Op deze manier zorg je voor de ultieme styling!   

 

Wil je meer weten over deze rotan meubelen of ben je al overtuigd en ben je verliefd op deze stoel? Dan is dit je kans. Wacht niet langer! Neem zeker even een kijkje bij Meubelasia. Liefs!  

Laissez un commentaire

Effectuez une recherche

Panier