Creëer een Boho Stijl in je Woning: Tips en Inspiratie
✓ EIGENER LAGER, ✓ SCHNELLE LIEFERUNG, ✓ KOSTENLOSER VERSAND, NIEDERLANDE & BELGIA -VON 2 PCS-5% RABATT

Creëer een Boho Stijl in je Woning: Tips en Inspiratie

De Boho stijl, afgeleid van het woord 'bohemian', is een trend die de laatste jaren steeds populairder wordt in interieurontwerp. Met zijn eclectische mix van kleuren, texturen en culturele invloeden straalt de Boho stijl een ontspannen en artistieke sfeer uit. In deze blog delen we tips en inspiratie om een Boho stijl te creëren in je woning, met veelvoorkomende meubelen zoals teak, acacia, mango hout en rotan, die verkrijgbaar zijn bij Meubelasia.

Hoe Creëer je een Boho Stijl?

  1. Mix van Houtsoorten: Een kenmerkend aspect van de Boho stijl is de mix van diverse houtsoorten zoals teak, acacia en mango hout. Combineer verschillende meubelstukken zoals eettafels, kasten en bijzettafels om een eclectische en warme sfeer te creëren.

  2. Natuurlijke Materialen: Naast hout zijn natuurlijke materialen zoals rotan en raffia essentieel voor een Boho interieur. Denk aan rotan stoelen, manden en lampenkappen, en raffia wanddecoraties om een natuurlijke en organische uitstraling te creëren.

  3. Robuuste Keukens en Houten Deuren: Voor een Boho keuken kun je kiezen voor robuuste, gemetselde keukens met houten details. Combineer dit met houten deuren of muren voor een harmonieuze en rustieke uitstraling.

  4. Eclectische Decoraties: Voeg kleurrijke kussens, tapijten en wandkleden toe in verschillende patronen en texturen om de Boho stijl tot leven te brengen. Mix vintage vondsten met etnische accenten voor een uniek en persoonlijk interieur.

Toepassing in Horecaprojecten en Evenementen: De Boho stijl vindt ook steeds meer zijn weg naar horecaprojecten, zoals strandpaviljoens en evenementenlocaties. Of het nu gaat om het creëren van een ontspannen sfeer in een strandbar of het afstijlen van een bruiloft in Boho stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Meubelasia bieden we een breed scala aan meubelen en decoraties die perfect passen bij deze woonstijl, zowel voor particulieren als voor projectinrichting.

Horecaproject:    https://meraqi-restaurant.com/ 

  

Projectinrichting: https://www.sandcbar.nl/

Meubelasia: Jouw Partner voor de Boho Stijl Bij Meubelasia vind je een uitgebreide collectie stoelen, tafels, kasten en barkrukken die perfect passen bij de Boho stijl. Bezoek onze website www.meubelasia.eu voor inspiratie en om onze producten te bekijken. Voor projectinrichters bieden we ook de mogelijkheid om tegen groothandelsprijzen in te kopen via www.meubelasia-b2b.nl. Heb je tijdelijke meubelen nodig voor een feest of evenement? Ontdek dan onze MA05 rentalservice www.ma05rentals.nl voor het huren van meubelen of het laten afstijlen van jouw feest in Boho stijl. Neem voor meer informatie contact op met Meubelasia!

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Suchen Sie auf unserer Seite

Einkaufswagen